Over ons

Wij als eigenaars van deze vakantiewoning heten u van harte welkom in “Villa Marsouins“ in het mooie en charmante Koksijde.

De naam Marsouins betekent bruinvis, vandaar ook de bruinvis die u verwelkomt in de inkomhal, geboetseerd door onze tante. Wij zijn hardwerkende veertigers die deze woning kochten in de zomer van 2018. Wijzelf zijn reeds vele jaren liefhebbers van de zee en onze Belgische Kust, daar komen wij tot rust in ons drukke bedrijfsleven. Het is niet ver en we zijn er toch eens helemaal uit. .

Tijdens één van onze vele fietstochtjes aan zee viel ons oog op deze mooie woning die te koop stond, na goed over na te denken zijn we  voluit voor onze droom gegaan.
In het voorjaar van 2019 pakten we de noden van het huis aan.
Sanitaire leidingen werden vernieuwd, badkamer vervangen, overal werd er geschilderd, meubelen werden vervangen, kortom de woning werd volledig opgefrist en klaargestoomd voor het vakantie seizoen!
Ook de mooie grote tuin hebben we onder handen genomen en gesnoeid waar nodig. Nu is het er heerlijk vertoeven.
In het najaar van 2019 hebben we het dak vervangen en geïsoleerd, er werd ook een condenserende gaswandketel geplaatst.
In het voorjaar van 2020 hebben we een gaskachel geplaatst in de salon wat zorgt voor warmte en gezelligheid.

.

Een beoordeling van 8,7 op 10 werd ons toegekend door verschillende gezinnen die reeds in onze vakantiewoning verbleven. Bedankt aan alle huurders om die beoordeling in te vullen en hopelijk beleven jullie net zo'n fantastisch verblijf...

– Vakantiehuis Marsouins

Wenst u ons vakantiehuisje te huren? Bekijk dan zeker ons pagina "Boekingen". Voor verdere vragen kunt u het immo kantoor contacteren en zij staan u met veel plezier bij in het oplossen van uw probleem!

– Vakantiehuis Marsouins